Jeg synes det har været et lidt sløjt musikalsk år i år. Artigeardits album fra januar var fedt, men det er også ved at være længe siden, og jeg mangler lidt et 2023 som kan imponere mig.

Jeg hører primært rap i forskellige variationer (primært US+UK), men er (relativt) åben for andre genrer, så hvad er det bedste album du har hørt i år? Eller bare det bedste nummer?

  • Heh, ja det er blevet til en del Mello 😅

    Det startede da jeg fandt l’Orange for et par år siden (kan se det er omkring 10 år siden!) og blev smask forelsket.

    Tror hans musik mindede mig lidt om Portishead (min store kærlighed), men også ting som Lovage — ‘Music To Make Love To Your Old Lady By’ (22 år siden! 🤯), og noget af det dystre fra Elysian Fields (begge med Jennifer Charles til fælles). Har en mistanke om at jeg fandt l’Orange under et forsøg på at finde noget nyt trip-hop 🤔

    Og wow, Bleed Your Cedar er blevet 26 år gammelt! 😳

    Jeg er vist også ved at blive gammel 😅

    • Helt L’Orange er cool, han minder mig om meget af det jeg faldt for i sin tid. Først hans projekt med Mr. Lif og siden Marlowe har været virkelig godt.

      Heh fordi der ikke har været meget musik, jeg er faldet for i år, er jeg gået på triphop nostalagitrip og har lyttet til Tricky, Moloko, Massive Attack og Unkle. Yup, vi er ved at blive gamle!