Det er mandag, mine bekendte. Inspireret af https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet.

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denne stickytråd oprettes automatisk af botten hver mandag kl. 7. Eventuelle ændringer kan forkomme.

  • I 20+ år har jeg ledt efter en film eller serie jeg så som barn hvor hovedpersonen (jeg huskede det var som en Simon Templer / The Saint type) udfordrer to skak Grandmasters samtidig (i forskellige rum), og bruger den enes træk imod den anden, og vise versa.

    Forleden bøjede jeg en af mine principper og krøb tilbage til “Tip Of My Tongue” på Reddit (🤢) for at se om de kunne knække koden, og første svar var en vinder!

    Det viste sig at være “If Tomorrow Comes” (Listetyv På Høje Hæle), en miniserie i 3 afsnit fra '86, baseret på Sidney Sheldons roman af samme navn. Og hovedpersonen er en kvinde, så jeg var lidt off i hukommelsen 😅

    Har nu fået den hjem fra biblioteket og er i gang med at se den. Pure 80’er guld! Tjek lige den her episke temamelodi! ❤️

    Fik desuden set Barbie i går aftes, og den kan varmt anbefales 😃👌