• Jeg kan stadig ikke fatte at PostNord slap afsted med det med frimærkerne 🤯

    De har med en hurtig pressemeddelelse streget en helt urimeligt stor “gæld”, og helt uden (fra hvad jeg har set, i hvert fald) reel modstand.

    Jeg læste for et stykke tid siden at den estimerede værdi af ubrugte frimærker i omløb var i omegnen af 2 milliarder kroner (kan desværre ikke finde kilden igen 😓). Rimeligt fedt at man sådan uden videre bare kan sige “Så folkens, nu vil vi ikke længere overholde vores aftaler om at sende pakker og breve med de frimærker i købte fra os!” Hvordan er det ikke noget der skal godkendes ved en domstol, eller i Folketinget?!

    Jeg har selv frimærker liggende til en værdi af ~13K, arvet fra en tante der troede at det var “rede penge”. Ingen mulighed for at indløse dem, den blev jo fjernet (!), men i det mindste kunne jeg bruge dem til at sende ikke-vigtige pakker fra min lille enkeltmandsvirksomhed. Fra den ene dag til den anden var de så godt som værdiløse, hvis man ser bort fra muligheden for at bruge dem til forsendelser til udlandet (som jeg ikke personligt har mange af).

    Sindssygt 😭