• Konen får billetter til Pink-koncert i Parken (update: stor succes!).

    Pigerne (4 og 7), som er meget musik-interesserede, får Let’s Sing og mikrofoner til PS4 (update: de skulle lige forstå konceptet først, men nu stor succes!), samt Outfoxed! (som jeg er begyndt at frygte ikke når frem i tide; købte på Amazon den 5. fra en forhandler jeg troede var lokaliseret i Tyskland, men i går opdagede sender fra UK, og har givet mig et defekt Royal Mail tracking number 😓 Og nu har jeg den vidunderlige import-told at se frem til, samt PostNords psykotiske honorar for at opkræve pengene. Hvis spillet da nogensinde når frem… (update: stadig ikke nået frem 😖!)).

    Min far og hans kæreste har bedt om ikke at få gaver. Min mors mand får steakknive til sommerhuset (update: stor succes!). Min mor får nogle juledekorationer jeg selv har designet (og som hun har ønsket sig), vist nok også til sommerhuset (update: stor succes!).

    Ud over det har jeg haft hovedet begravet i en deadline, og konen har trukket det meste af læsset, så ved ikke helt præcist hvad den udvidede familie får 😓 Jo! Hendes nevø, som netop har fået kørekort og har købt sin første bil, får fuzzy dice til bakspejlet, en Wunderbaum (har glemt hvilken duft (update: det var “new car”!)), og et par andre kitsch-ting til bilen 😊

  • Hvis man nu står i sidste øjeblik og mangler en gave kunne det give lidt inspiration.

    Til min mor, som er biolog og elsker at gå ture i Gribskov har jeg købt bogserien “Gribskov” af Flemming Rune. Serien er udsolgt fra forlaget, så den har været svær at få fat på i lang tid. Jeg endte med at købe den på DBA.

    Min far får sig en sixpence, min søster får en salt- og peberkværn, min svoger (søsters mand) som deler min kærlighed til rom får en meget lækker single cask rom og min lillebror som snart flytter hjemmefra får sig en stempelkaffekande.

  • Min ældste får en el-løbehjul, som jeg har fundet brugt. Det har fået nye bremser, og ny baglygte for at virke perfekt :)
    Min yngste får en IKEA reol, som jeg desværre ikke har kunnet finde brugt - i nærheden. Det er en rimelig stor en, så det skulle have været inden for rimelig afstand.
    Min kæreste får et isbad til haven, til at tage iskolde bad i.
    Resten af familien får også lidt gaver :)