Ovo bi moglo bit zanimljivo…

  • Nema se smisla nadati ičemu, čak i da ih nekim čudom ovo natjera da privremeno ostave API pristupačnim, IPO znači da će neminovno zaratit s vlastitim korisnicima kako bi ekstrahirali pare, trenutni model u kojem korisnik bira čega će koliko vidit i na koji način im je neprihvatljiv. Najbolje iskoristit priliku dok su pogašeni subovi za prežalit ga i maknut si ikonu s home screena da ne im daš koji kompulzivno / odsutan klik.

    • Dobit će to sigurno. Kad investitori pokucaju na vrata, bit će kasno. Pa Reddit živi od našeg contenta, zamisli da se svi subredditi zatvore na duži period. Nema contenta=nema redditu para.

      • Nisam baš toliko siguran. Nekako mi se čini da je postotak korisnika na redditu kojima je uopće stalo do ovih promjena jako mali. Kako je reddit korporacija jedino što ih zanima je novac i vrijednost njihove dionice. Ako će se ovaj trend bojkotiranjem platforme nastaviti nakon IPO-a to bi moglo natjerati investitore i oglašivače da prestanu s ulaganjima u reddit.

        • Pa kad se zatvore svi subredditi, di će onda korisnici objavljivat sadržaj? Ovo podržava velik broj korisnika. Više korisnika podržava prosvjed nego ne jer gotovo svi koriste 3rd party aplikacije.