• Det er vel i og for sig fint at få det undersøgt? Hvis det er sket, så er det jo en skandale. I mine øjne er problemet dog måden Lars skriver - han har nærmest allerede fældet dom over regeringen og det at undersøge om det reelt er sket er bare en mindre formalitet

    Det bliver spændende at se om han er lige så udbassunerende, hvis han finder, at det ikke er sket :-)

    • Det er nemlig helt fint at undersøge det. Grundlaget for hans opslag er en række tweets fra et medlem af den amerikanske kongres, og jeg synes det virker lidt som om den mand konkluderer noget, udfra nogle dokumenter og emails der ikke helt underbygger hans konklusioner:

      https://twitter.com/Jim_Jordan/status/1684595375875760128?s=19

      Det bliver spændende at se om han er lige så udbassunerende, hvis han finder, at det ikke er sket :-)

      Ja, eller om han overhovedet kommer så langt i hans undersøgelse af det.

  •  bstix   ( @bstix@feddit.dk ) 
    link
    fedilink
    English
    611 months ago

    Jeg tvivler på at Danmark har pondus nok til at kræve nogetsomhelst i den kaliber af Facebook. De må da gerne undersøge det, hvordan de så end har tænkt sig at gøre det, men jeg synes det er spild af skattekroner hvis vi skal til at undersøge om alt hvad der sker i udlandet også sker i Danmark. Mit eget indtryk af Facebook under Coronaen var stik modsat. Der var mere end rigeligt konspirationsteorier. Jeg var selv inde og rapportere de værste løgne som “fake news” flere gange uden at Facebook reagerede på det. Jeg kan i hvertfald ikke genkende at Facebook skulle have gjort noget aktivt for at begrænse omfanget af sølvpapir i feedet.

    • Dit indtryk af Facebook under pandemien deler jeg.

      Jeg forestiller mig heller ikke Danmark kan kræve noget af den slags af Facebook, men det stopper selvfølgelig ikke nogen folk fra, at tro det er muligt. Og det er i den grad spild af skattekroner, at begive sig ud i den slags undersøgelser, især taget i betragtning, at der ikke virker til at være nogen smoking gun i det materiale han lægger til grund for sin egen motivation til at undersøge det.