Hello, some images on this site are not loading. Also I can’t upload pics. When I open image directly there’s error: Request error: error sending request for url (http://pictrs:8080/image/process.webp?src=AjMQEWabkH.png&thumbnail=96): error trying to connect: dns error: failed to lookup address information: Try again . Also sometimes the web pages are giving error: 404: FetchError: invalid json response body at http://lemmy:8536/api/v3/site . What causes there errors?

I can’t seem to upload images either.

QuentinCallaghan
mod
link
fedilink
32M

As an update, I restarted all the Docker containers but the problem still persists. There may be a problem with pict-rs that handles hosting images.

QuentinCallaghan
mod
link
fedilink
32M

I’m restarting Sopuli and removing over 7 GB of local backups, try again!

токи
creator
link
fedilink
22M

they are not loading, here’s a screenshot: postimg.cc/9RLRSmVt

QuentinCallaghan
mod
link
fedilink
32M

I noticed too that some images are not loading, and it persists even after deleting my browser’s cache.

QuentinCallaghan
mod
link
fedilink
21M

The problem is now solved!

What was it?

QuentinCallaghan
mod
link
fedilink
31M

Had to delete several faulty snapshot files from pict-rs. Otherwise the Docker container for it would restart every 30 seconds or so.

Yhteisö instanssia koskeville tiedotuksille, palautteelle, metakeskustelulle ja avulle.

Community for announcements regarding the instance, feedback, meta discussion and help.

Users needing support can also come to our Matrix Space.

Tukea tarvitsevat käyttäjät voivat myös tulla Matrix-tilaamme.

  • 0 users online
  • 2 users / day
  • 2 users / week
  • 2 users / month
  • 9 users / 6 months
  • 2 subscribers
  • 23 Posts
  • 17 Comments
  • Modlog