Don’t dox yourself. Try to limit your information to a Maidenhead locator or general area of at least a few kilometers in an urban area and a few dozen in rural areas.

I’m from South Hesse, in Germany. Some of the most regarded German comedians (yes, they exist) are from around here and we have a pretty diverse culture, both traditionally German and from immigrants.

So, where do you live and how is it?

  • la fel si eu e interestant cu mai putin oameni as sansa sa spui ceva unic inloc sa copiezi ce o spus alti si chiar poti avea conversati destul de interesante am si cont de mastodon dar nu il folosesc foarte mult nu am uzit de friendica ce este?

    • @fishy_2_0@beehaw.org wrote:

      e interestant cu mai putin oameni as sansa sa spui ceva unic inloc sa copiezi ce o spus alti si chiar poti avea conversati destul de interesante

      Bă, cam da. Bine, nici Reddit-ul românesc nu e atât de mare încât să zici că te pierzi în conversații. Da’ mă enervează că:

      • Se cam umple de oameni de pe Facebook și parcă nu mai e fun ca înainte.
      • Taman acum și-a găsit să crească și să fie interesant. De exemplu: r/Romania a ajuns la 500.000 de useri, r/Moldova (da, îi urmăresc și pe vecini, că practic tot români sunt și ei) a ajuns la 50.000. Când am intrat acum mulți ani, 50.000 erau numai pe România. Pe Moldova erau vreo 2.000. Totodată erau mai multe sub-uri locale (gen r/bucuresti, r/iasi etc.) pe care bătea vântul. Acum și alea sunt foarte active și chiar cresc. Nu mai spun că vezi frecvent că apar tot felul de sub-uri specifice, gen ăsta. Și oricât aș vrea, oricât nu mi-ar plăcea măgăriile pe care le-au făcut oamenii de la Reddit cu API-ul, nu pot să mă las de Reddit. Pentru că sunt discuții chiar interesante și chiar vorbesc cu lumea 😀)) idk.

      nu am uzit de friendica ce este

      Cam ca și Mastodon, dar pentru Facebook 😁

      friendi.ca/

      • am sa ma uit la friendi.ca si nici eu nu cred ca o sa ma opresc din folosit reddit cel putin momentan pana mai creste lemmy-ul si are mai multe comunitati si o sa fiu limitat doar la PC asta este si eu personal nu prea ma uitam foarte mult pe r/romania mai mult foloseam redditul sa ma uit pe r/nosleep si alte subreddituri de genul cand nu aveam ce face