Don’t dox yourself. Try to limit your information to a Maidenhead locator or general area of at least a few kilometers in an urban area and a few dozen in rural areas.

I’m from South Hesse, in Germany. Some of the most regarded German comedians (yes, they exist) are from around here and we have a pretty diverse culture, both traditionally German and from immigrants.

So, where do you live and how is it?

  • @fishy_2_0 Da. Eu încerc să fiu cât mai activ, ceea ce nu prea îmi stă în fire 😁 Dar când ești pe o rețea din asta generală cum e Mastodon sau Friendica (de unde sunt eu), nu pare să fie cine știe ce, nu știu. Aici pe Lemmy ai interacțiunea oarecum garantată pentru că sunt comunități care îți văd oricum ce postezi, că gen ajungi oricum imediat pe pagina serverului (sau măcar a comunității).

    • la fel si eu e interestant cu mai putin oameni as sansa sa spui ceva unic inloc sa copiezi ce o spus alti si chiar poti avea conversati destul de interesante am si cont de mastodon dar nu il folosesc foarte mult nu am uzit de friendica ce este?

      • @fishy_2_0@beehaw.org wrote:

        e interestant cu mai putin oameni as sansa sa spui ceva unic inloc sa copiezi ce o spus alti si chiar poti avea conversati destul de interesante

        Bă, cam da. Bine, nici Reddit-ul românesc nu e atât de mare încât să zici că te pierzi în conversații. Da’ mă enervează că:

        • Se cam umple de oameni de pe Facebook și parcă nu mai e fun ca înainte.
        • Taman acum și-a găsit să crească și să fie interesant. De exemplu: r/Romania a ajuns la 500.000 de useri, r/Moldova (da, îi urmăresc și pe vecini, că practic tot români sunt și ei) a ajuns la 50.000. Când am intrat acum mulți ani, 50.000 erau numai pe România. Pe Moldova erau vreo 2.000. Totodată erau mai multe sub-uri locale (gen r/bucuresti, r/iasi etc.) pe care bătea vântul. Acum și alea sunt foarte active și chiar cresc. Nu mai spun că vezi frecvent că apar tot felul de sub-uri specifice, gen ăsta. Și oricât aș vrea, oricât nu mi-ar plăcea măgăriile pe care le-au făcut oamenii de la Reddit cu API-ul, nu pot să mă las de Reddit. Pentru că sunt discuții chiar interesante și chiar vorbesc cu lumea 😀)) idk.

        nu am uzit de friendica ce este

        Cam ca și Mastodon, dar pentru Facebook 😁

        friendi.ca/

        • am sa ma uit la friendi.ca si nici eu nu cred ca o sa ma opresc din folosit reddit cel putin momentan pana mai creste lemmy-ul si are mai multe comunitati si o sa fiu limitat doar la PC asta este si eu personal nu prea ma uitam foarte mult pe r/romania mai mult foloseam redditul sa ma uit pe r/nosleep si alte subreddituri de genul cand nu aveam ce face